Cautare

14785 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (4.96 secunde)
O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?".
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul:
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Asa s-a si intamplat. ... Universitatile particulare ar trebui desfiintate, fara exceptie. Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor.
O Piatra pe inima N-a fumat niciodata. ... Abia dupa o ecografie, care pune in evidenta o deformare neobisnuita a inimii, medicii reusesc sa ajunga la o concluzie: ... Corina il ingrijise zi si noapte, fara sa se crute, iar dupa moartea lui, avusese luni intregi atacuri de panica.
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Pentru unii nativi este momentul sa aiba curaj si sa-si testeze limitele pentru a se face remarcati si pentru a-si spori increderea in ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
DORIN SARAFOLEANU, pe atunci seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita. ... PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... DORIN SARAFOLEANU, seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita:
Comisia de sanatate a Camerei a respins proiectul USR pentru extinderea definitiei fumatului la vapat, motivand ca nu exista dovezi ca acesta ar produce efecte similare fumatului pasiv.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Dupa aceea au mai pierdut mereu cate ceva, datorita diferitelor reforme, pana n-a mai ramas nimic. ... De la A.S.E., la Universitatea Tehnoimport G.P.: ... Ea mi-a spus, prima, un adevar pe care il tin la mare pret si astazi:
Ulterior au povestit ca, la scurt timp dupa lasarea intunericului, la 10 metri de ei a coborat un obiect oval, cu diametrul cam de 10-12 metri, din care tasneau, pulsand, lumini albastre. Obiectul s-a oprit levitand la 50 centimetri de sol.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Primul cod autohton al constructiilor, aflat deocamdata la nivel de initiativa, prevede sanctiuni cu inchisoarea de la sase luni la trei ani pentru cei care executa lucrari fara autorizatie ori pe terenuri pentru care investitorul nu poseda titlu de proprietate.
Furnizorul de apa al Craiovei functioneaza de joi fara autorizatie de mediu, fapt interzis prin lege, au anuntat ieri reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.
google-analytics.com